Vad är Mediakyrkan?

I mer än ett år har vi burit på en vision att få sammansluta olika församlingar på en enda sida. I en tid som denna förstår vi att det är Gud som lagt detta på våra hjärtan. Vi hoppas kunna göra detta så bra vi bara kan. Tillsammans med er är vi övertygade om att vi kan göra det till det allra bästa!

Vi lägger även upp egna inspelade predikningar med människor från olika församlingar och sammanhang. Vill du också vara med och spela in en predikan? Välkommen att fylla i formuläret här! Eller du kanske vill att din kyrka ska synas på Mediakyrkan? Se längre ner.

Vi står inför en svår tid just nu i och med den rådande situationen med COVID-19. Vi på Mediakyrkan vill hjälpa människor att hitta till kyrkor och predikningar på nätet. Det betyder att vi också finns här för er som församling, att hjälpa er få ut möten på internet så att era medlemmar och andra kan hänga med även om man inte kan närvara fysiskt.

Här på sidan hittar du alla församlingar som anslutit sig till Mediakyrkan. Vi visar både livesändningar samt sparade predikningar.

Vill ni också ansluta er till Mediakyrkan? Tveka inte att höra av er till oss. Kontakt@mediakyrkan.se eller ring 073 65 55 492 så ska vi hjälpa er!